Біля Старомихайлівки підірвали російського бойовика. ВІДЕО

У мережі з’явилося відео, на якому зафіксовано підрив бойовика російсько-окупаційних військ у районі села Старомихайлівка поруч із Донецьком.

Як передає “Новинарня“, ці кадри були опубліковані 27 грудня в українській групі телеграму “Третя Сила”.

Зазначається, що бойовик “ДНР” Баралгін був знищений на вибуховому пристрої, який було встановлено заздалегідь. Переміщення окупанта і вибух фіксувалися з безпілотника.

“Третя Сила” передає вітання та бажає міцного здоров’я комвзводу лейтенанту Баралгіну. В 100-й окремій мотострілецькій бригаді “Республіканська гвардія” (100 ОМСБр) 1-го корпусу Російської Федерації все тільки починається”, – йдеться в описі до відео.

“У той день Баралгін займався пошуком позицій для снайперів з групи “бобри”, щоб ті вбивали українських військових. Поспішав копати яму для наших, а знайшов свою”, – мовиться на сторінці “Третя Сила”.

Вибух пролунав на лінії розмежування неподалік окупованого Російської Федерацією українського селища Старомихайлівка у Мар’їнському районі на Донеччині (20 км від Донецька).

Читайте також:
Український снайпер ліквідував на Донбасі бойовика окупаційних сил РФ. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна