У Київському військовому ліцеї відбувся традиційний щорічний бал. ФОТО

У Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна відбувся щорічний традиційний бал. У ньому взяли участь керівництво, вихователі й вихованці навчального закладу.

Як передає АрміяInform, бал був приурочений до новорічних свят.

Основною складовою ліцейного балу є танцювальна програма, у якій учасники за допомогою професійних хореографів готують постановку на задану музику й тематику.

Серед учасників балу були курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, які раніше навчалися у військовому ліцеї.

“Я закінчив КВЛ три роки тому. Свого часу ліцей був для мене другим домом, і, звісно, вплинув на моє подальше рішення стати офіцером. Для мене честь танцювати тут, у рідних стінах”, – розповів курсант Військового інституту Владислав Гаврилюк.

Для учасників балу підготували музично насичену і жанрово різноманітну програму.

Богунівці танцювали запальну польку, ритмічний джаз-блюз, пристрасне танго та улюблений вальс.

Бал 2 Бал 4 Бал 5 Бал 6
<
>

До танців могли долучитися всі охочі, адже саме такі заходи, на думку начальника військового ліцею генерал-майора Ігоря Гордійчука, допомагають інтелектуально розвиватися та демонструють військового не лише як професіонала своєї справи, але ще й як висококультурну людину.

Читайте також:
У Київському військовому ліцеї ім. Богуна відкрили меморіальну дошку генералу УНР Якову Гандзюку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна