ДПС скасує рішення про донарахування “Сінево” 1,1 млрд грн податків, – Гетманцев

Державна податкова служба скасує рішення щодо донарахування компанії “Сінево” 1,1 млрд грн податків.

Про це заявив нардеп від “Слуги народу”, голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, передає “Інтерфакс-Україна”.

Зазначається, під час планової перевірки відбулася дискомунікація між податківцями і платником податків.

“Тому ухвалили рішення скасувати результати акту в цій частині та направити на додаткову перевірку… Платник податків погодився на таку концепцію”, – наголосив Гетманцев.

Напередодні податкова донарахувала “Сінево” податків на 1,1 млрд грн. Таке рішення у ДФС прийняли після планової перевірки, під час якої, за словами податкової, компанія не надала необхідних документів.

Довідково

“Сінево Україна” входить до європейської мережі лабораторій компанії Synevo і є частиною шведського медичного холдингу Medicover. Зараз мережа складається з 330 відділень у 140 населених пунктах по всій Україні.
За 2020 рік компанія сплатила близько 267 млн грн різних податків і зборів.

Читайте також:
В Одесі посадовця Міноборони викрили на несплаті податків на ₴3 млн

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна