YouTube видалив новий канал Russia Today німецькою мовою

Відеохостинг YouTube одразу видалив новий канал RT DE-RT auf Sendung, створений для передачі ефіру запущеного німецького мовлення RT.

Як інформує “Интерфакс” в четвер, 16 грудня, рішення ухвалене у зв’язку з раніше допущеними власником каналу порушеннями правил спільноти.

“У YouTube є чіткі правила спільноти, в яких йдеться про те, що дозволено на платформі. Канал RT DE був видалений з YouTube у вересні за порушення наших умов використання. Якщо канал видалений, власник каналу не може використовувати, володіти або створювати будь-які інші канали YouTube.Тому канал RT auf Sendung також був видалений за порушення умов використання YouTube, а саме за обхід раніше накладених обмежень”, – повідомили в пресслужбі Google.

Нагадаємо, наприкінці вересня адміністрація відеохостингу YouTube заблокувала два канали Russia Today, що мовлять німецькою мовою. Канали були видалені без можливості відновлення через порушення правил і поширення неправдивої інформації про COVID-19.

Читайте також:
Латвія заборонила канал Russia Today. І закликала решту ЄС зробити так само

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна