Кремль зреагував на рішення ростовського суду, де визнається наявність військ РФ на Донбасі

 

Офіційна Москва заперечно відреагувала на дані російського суду про постачання продовольства для російської армії, розміщеної на окупованій частині України.

Про це заявив прессекретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков у четвер, 16 грудня, в коментарі виданню “Медуза”.

“Ну, напевно, йдеться про помилку тих, хто писав цей текст. Тому що це неможливо. Ніяких збройних сил Російської Федерації біля самопроголошених республік не було та немає. Збройні сили Російської Федерації є біля Російської Федерації”, – сказав Пєков.

Він повторив риторику про буцімто “гуманітарну допомогу” Росії для мешканців тимчасово окупованої території Донеччини й Луганщини.

“Гуманітарна допомога постійно постачається, ви знаєте про це. Вона постачається у ці республіки. Ці республіки гостро потребують цієї допомоги. Але про жодні поставки, які ви процитували, мови йти не може. Це помилка тих, хто складав цей документ”, – заявив Пєсков.

Читайте також:
“Их там нет?”. Російський суд вперше офіційно визнав наявність своїх військових на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна