Буданов прокоментував своє проживання з Гогілашвілі

Глава Головного управління розвідки Кирило Буданов тимчасово проживає в будинку зі скандальним ексзаступником голови МВС Олександром Гогілашвілі.

Про це Буданов заявив у коментарі Bihus.info.

“Я там не живу, а тимчасово проживаю, оскільки у моїй квартирі робиться ремонт. Гогілашвілі є моїм другом, я цього ніколи не приховував. Він мені запропонував на певний період пожити у нього”, – сказав Буданов.

Глава ГУР також зазначив, що знає Гогілашвілі близько 2,5 років. За його словами, будинок офіційно орендує дружина Гогілашвілі – Марія Левченко, помічниця президента Володимира Зеленського.

Розслідувач Денис Бігус стверджує, що будинком володіє Діана Стрелковська – дружина В’ячеслава Стрелковського, якого “ЗМІ називають організатором конвертцентрів”.

Буданов сказав, що йому відомо про власника будинку.

“Публічно я, чесно кажучи, не дуже пам’ятаю, у чому його звинувачували. Але цю особу пов’язували з незаконним обігом готівки. Обнал”, – додав Буданов.

Читайте також:
Глава ГУР Буданов може жити в одному маєтку з Гогілашвілі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна