УЗ запустила продаж квитків ще через два месенджери

“Укрзалізниця” запустила продаж квитків ще через два месенджери – Facebook Messenger і Apple Messages для бізнесу. За їх допомогою них також можна повернути куплений квиток, подивитися розклад поїздів тощо.

Про це повідомляє в середу, 15 грудня, офіційний сайт УЗ.

Зазначається, що запущено офіційні чат-боти “Укрзалізниці” в Facebook Messenger і Apple Messages для бізнесу на додачу до запущених раніше Viber і Telegram.

За словами керівника пасажирського напрямку УЗ Олександра Перцовського, “Укрзалізниця” стала одним з українських першопрохідців, які налагодили офіційну підтримку своїх клієнтів в Apple Messages для бізнесу.

“Що стосується Facebook Messenger, то це вже звичний для наших пасажирів канал спілкування з “Укрзалізницею”, але тепер він стає ще функціональнішим, адже можна прямо з Facebook замовити собі квиток і ланчбокс в дорогу”, – додав він.

У месенджерах можна купити квитки на всі поїзди далекого сполучення і швидкісні поїзди “Інтерсіті+”, повернути раніше куплені квитки, дивитися розклад рейсів і онлайн-таблицю станцій, а також перевіряти, на яку платформу прибуває поїзд.

Крім того, куплені квитки можна додавати в гаманці в Apple Wallet і Google Pay.

Читайте також:
Укрзалізниця з 12 грудня запускає 12 пар швидкісних поїздів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна