МАУ представила нову програму далекомагістральних чартерів: куди можна полетіти

Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” спільно з туристичним оператором “Компас” запускає далекомагістральну чартерну програму.

З 27 грудня заплановано початок польотів на екзотичні курорти Домінікани (Пунта-Кана), Мексики (Канкун) та Мальдів (Мале).

“Зважаючи на те, що відновлення польотів далекомагістральних літаків Boeing 777−200ER планується у другому кварталі 2022 року, програма далекомагістральних рейсів у Пунта-Кану, Канкун, Мале буде виконуватися на повітряному судні Boeing 767−300ER авіакомпанії ЄвроАтлантик”, — цитує заяву компанії “Новое время”.

У компанії зазначили, що таким чином буде реалізовано спільний проєкт з виконання далекомагістральної програми, де також частково будуть задіяні екіпажі МАУ.

Літаки Boeing 767−300ER матимуть двокласне компонування салону — бізнес та економ.

Читайте також:
Через коронавірус МАУ скорочує рейси до 16 країн

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна