У Києві армійцям вручили сертифікати на 13 броньованих автомобілів

На Михайлівській площі столиці під час урочистих заходів з нагоди тридцятої річниці Збройних сил України військовослужбовцям передали сертифікат на 13 легких броньованих автомобілів HMMWV.

Про це в понеділок, 6 грудня, передає “Укрінформ”.

Так, під час заходу заступник головнокомандувача ЗСУ генерал-лейтенант Євген Мойсюк спільно з депутатом від “Слуги народу”, майором ЗСУ, Героєм України Ігорем Герасименком вручили командиру Третього окремого полку спеціального призначення імені Святослава Хороброго полковнику Михайлу Красотіну сертифікат на 13 легких броньованих автомобілів HMMWV.

Після офіційної частини урочистостей у Києві планується концерт гурту “Антитіла”.

Урочисті заходи одночасно відбуваються в п’яти містах України: Києві, Харкові, Львові, Одесі, Краматорську та в селищі міського типу Озерне на Житомирщині.

Між населеними пунктами проводиться телеміст за участю президента Володимира Зеленського, керівництва Міністерства оборони та Збройних сил України.

Читайте також:
Зеленський у День Збройних сил відвідав військових на передовій. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна