Рада продовжила на рік дію закону про “особливий порядок” в ОРДЛО

Верховна Рада продовжила до 31 грудня 2022 року дію статті 1 закону “Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей”.

Як передає “Укрінформ” у четвер, 2 грудня, відповідний законопроєкт №6342 в цілому підтримали 317 народних депутатів.

Ухвалений документ продовжує на рік можливість тимчасового запровадження особливого порядку місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей, встановленого статтею 1 закону України “Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей”.

Як зазначається у пояснювальній записці, ухвалений закон має на меті створення додаткових часових можливостей для реалізації відповідних законодавчих умов, спрямованих на мирне врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей на основі принципів та норм міжнародного права і Статуту ООН.

Читайте також:
Рада ухвалила державний бюджет на 2022 рік

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна