Підрозділи зі складу ООС укомплектовані “Джавелінами”, – Павлюк

Командувач операції Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Павлюк наголосив, що підрозділи, які виконують завдання в районі ООС, укомплектовані переносними протитанковими ракетними комплексами “Джавелін”.

Про це він заявив у інтерв’ю “Донбас.Реалії”.

“Ми укомплектовані “Джавелінами”. Підрозділи постійно вивчають варіанти дій на найбільш загрозливих напрямках. У разі потреби ми готові їх застосувати”, – сказав Павлюк.

Він повідомив, що підрозділи зі складу ООС відпрацьовують усі варіанти можливих дій — як наступ незаконних збройних формувань, посилених російськими підрозділами, так і можливість вторгнення російських регулярних військ з боку північних кордонів нашої держави.

“Ці плани відпрацьовані, люди тренуються. Постійно вдосконалюємо свою майстерність у цьому напрямку”, — резюмував командувач операції Об’єднаних сил.

Читайте також:
ЗСУ відпрацювали нову тактику застосування “Байрактарів” і “Джавелінів”. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.