ЗСУ відпрацювали нову тактику застосування “Байрактарів” і “Джавелінів”. ФОТО

У Миколаївській області на полігоні “Широкий лан” у рамках підбиття підсумків діяльності Збройних сил України за 2021 рік відбулось інструкторсько-методичне заняття із застосуванням розвідувально-ударних комплексів Bayraktar і протитанкових ракетних комплексів Javelin.

Про це у вівторок, 23 листопада, повідомив головнокомандувач ЗС України генерал-лейтенант Валерій Залужний у фейсбуці.

“Ми придбали й отримали від партнерів як матеріально-технічну допомогу високотехнологічне озброєння, що суттєво підвищило боєздатність Збройних сил України.

Фото: Валерій Залужний/Facebook

Враховуючи досвід бойових дій в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні ми відпрацювали нову тактику його застосування в бойових умовах та продемонстрували її командирам бригад і полків. Ми також показали їх комплексне застосування в умовах ночі та поганої видимості”, – наголосив головнокомандувач ЗС України.

Фото: Валерій Залужний/Facebook

Він додав, що метою інструкторсько-методичного заняття є опрацювання єдиних поглядів на організацію та проведення заходів підготовки військ (сил) у 2022 навчальному році з урахуванням іноземного досвіду та досвіду, здобутого Збройними силами України в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Фото: Валерій Залужний/Facebook

“Я щиро вдячний нашим партнерам за вагому матеріально-технічну допомогу і непохитну підтримку України”, – наголосив Валерій Залужний.

Фото: Валерій Залужний/Facebook

Читайте також:
“Джавеліни”, боєприпаси під калібри НАТО, аптечки: до Києва прибула третя партія військової допомоги зі США

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна