Харківський бронетанковий модернізував командирський Т-64. ВІДЕО

Харківський бронетанковий завод вперше провів глибоку модернізацію командирського танка Т-64БВК. Він уже успішно пройшов типові випробування.

Про це у вівторок, 30 листопада, інформує пресслужба ДК “Укроборонпром”.

“Модернізація командирського танка є надвідповідальною, адже необхідно не лише значно поліпшити наявні характеристики, а й створити всі належні умови для ефективного керування підрозділом за будь-яких погодних умов та у будь-який час доби”, – розповів директор заводу Герман Сметанін.

Фахівці встановили на танк сучасні прилади спостереження, телевізійну систему спостереження за навколишнім простором задньої півсфери, новітню апаратуру супутникової навігації та командирську башту з кулеметом НСВТ калібру 12,7 мм.

Техніка отримала додатковий фільтр грубого очищення паливної системи котла-підігрівача, додаткову камеру спостереження для командира з дальністю виявлення до 2000 метрів.

Крім того, бойовій машині посилили захист кулемета НСВТ і паливних баків, встановили передні гумометалеві екрани та низку інших вдосконалень. Наразі схожі роботи працівники заводу проводять з партією танків Т-64БВ.

Читайте також:
В Україні випробували нову бойову частину для авіаційної ракети РС-80

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна