ЗСУ вперше візьмуть участь у навчаннях Combined Resolve на БТР-4Е

Вперше Збройні сили України на навчаннях Combined Resolve будуть представлені підрозділом, озброєним новітніми зразками бронетехніки вітчизняного виробництва ˗ БТР-4Е, БРЕМ-4РМ та санітарно-евакуаційною машиною БММ.

В понеділок, 29 листопада, до Об’єднаного багатонаціонального центру з підготовки підрозділів (JMRC) у Федеративній Республіці Німеччина прибула зведена механізована рота 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка.

Уперше Збройні сили України на навчаннях Combined Resolve будуть представлені підрозділом, озброєним новітніми зразками бронетехніки вітчизняного виробництва ˗ БТР-4Е, БРЕМ-4РМ та санітарно-евакуаційною машиною БММ.

Фото: пресцентр ГШ ЗСУ

“Українські піхотинці діятимуть у складі американського батальйону сил BLUFOR. Також наші офіцери увійдуть до секцій розвідки, планування та логістики штабу цього батальйону”, – інформує пресцентр ГШ ЗСУ.

Фото: пресцентр ГШ ЗСУ

В ході навчань передбачено відпрацювання планування та управління багатонаціональними підрозділами під час пересування, розгортання в передбойові та бойові порядки, ведення оборонних і наступальних дій вдень та вночі.

Фото: пресцентр ГШ ЗСУ

Також у Combined Resolve братиме участь підрозділ від Сил спеціальних операцій ЗС України.

Читайте також:
ЗСУ отримали нову партію БТР-4Е, оснащених кулеметами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна