Україна дізналася суперників у плей-офф кваліфікації ЧС-2022

Збірна України отримала суперника у півфіналі та ймовірних візаві у фіналі плей-офф чемпіонату світу з футболу 2022 року.

Про це в п’ятницю, 26 листопада, інформує сайт “Футбол 24”.

У стикових матчах за три путівки на Мундіаль від Європи борються 12 збірних: десять, що посіли другі місця у групах, а також Австрія та Чехія за квотою Ліги націй. Вони мали найкращий рейтинг з-поміж тих, хто не потрапив на ЧС напряму чи не фінішував другим у груповому відборі.

Жеребкування стартувало о 18:00 за Києвом у швейцарському Цюриху.

Збірна України потрапила на шлях А. Команда Олександра Петракова на виїзді 24 березня у півфіналі зійдеться з Шотландією.

У випадку перемоги Україна в фіналі (29 березня) протистоятиме переможцю пари Уельс – Австрія в гостях.

Як відомо, формат цього європейського плей-офф відрізняється від попередніх: замість двоматчевих протистоянь він складається з трьох шляхів (А, В і С).
У сформованих четвірках відбудуться одноматчеві півфінали і фінали. Переможці кожного шляху здобудуть право брати участь на ЧС-2022.

Читайте також:
УЄФА не дасть збірним України і РФ зустрітися у плей-офф ЧС-2022

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна