Нацакадемію сухопутних військ відвідав командир ротації тренувальної місії Unifier

Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, розташовану у Львові, відвідала делегація Збройних сил Канади на чолі з командиром ротації тренувальної місії Unifier підполковником Люком-Фредеріком Жільбером та головним сержантом цієї місії головним ворент-офіцером Робертом Бобом Надо.

Про це інформує АрміяInform у п’ятницю, 26 листопада.

Під час зустрічі начальник Національної академії генерал-лейтенант Павло Ткачук разом із керівним складом видового навчального закладу обговорили з іноземними партнерами досягнення у співробітництві, а також можливості з нарощування зусиль у цьому напрямку.

Зокрема, мова йшла про збільшення формату участі військовослужбовців ЗС Канади в підготовці військових фахівців Національною академією сухопутних військ.

“Без сумніву, така співпраця провідного видового вишу Сухопутних військ Збройних Сил України та досвідченого персоналу тренувальної місії ЗС Канади в Україні Unifier була, є і залишатиметься надзвичайно корисною як для Національної академії, так і для всього Українського війська загалом. Укотре висловлюю щирі слова вдячності нашим канадським друзям та партнерам за єднання, підтримку, співпрацю!” – зазначив начальник Національної академії сухопутних військ.

Читайте також:
В Україні починає роботу нова ротація канадської операції Unifier

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна