На фронті – чотири порушення “режиму тиші” за добу, український воїн отримав поранення

Упродовж минулої доби, 23 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів поранено українського військового.

Про це йдеться в ранковому зведенні пресцентру штабу операції Об’єднаних сил.

У напрямку Зайцевого окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Біля Верхньоторецького російські найманці здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У бік Шумів ворог відкривав вогонь із гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Поблизу Широкиного противник застосовував міномети калібру 120 мм.

“Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний“, – йдеться в повідомленні.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Станом на 7:00 середи, 24 листопада, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Читайте також:
Після обстрілу Невельського із селища виїхали майже всі мешканці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна