У Харкові за перевищення швидкості зупинили Porsche “слуги народу” Куницького, який їхав на правоохоронний комітет з питань безпеки руху

Вранці 22 листопада в Харкові зупинили авто Porsche Panamera, яким їздить народний депутат Олександр Куницький (фракція “Слуга народу”).

Про це пише “Суспільне” з посиланням на джерело у правоохоронних органах та речника Управління патрульної поліції Харківщини Дмитра Гайдука.

Гайдук не підтвердив і не спростував, чи був за кермом Куницький, але зазначив, що у Харкові дійсно зупиняли автомобіль Porsche, оскільки “було порушення вимог дорожнього знаку”, “порушення рядності”. За інформацією Гайдука, постанову на водія поки не складали, на місці він просив відкласти розгляд до вечора, оскільки поспішав. Ввечері до управління патрульної поліції прийшов адвокат водія і попросив відкласти розгляд.

Водночас, депутат Харківської обласної ради від “Європейської солідарності” Анатолій Козловський опублікував у Facebook відео з Управління патрульної поліції. На записі патрульний поліцейський, який складав матеріали, говорить, що “було зупинено автомобіль Porsche Panamera під керуванням громадянина Куницького Олександра Олеговича. Він підозрюється в скоєнні адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 122 КУпАП (перевищення обмежень швидкості, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху – Н.)“.

Зазначається, що правопорушення було скоєне на Сумській, 2.

Козловський додав, що Куницький “поспішав на виїзний комітет ВРУ з правоохоронної діяльності, де розглядались питання безпеки дорожнього руху в м. Харкові”.

“У Харкові сьогодні популярний жарт, що, якщо в місто увійдуть російські війська, їх зіб’ють на першому ж перехресті… “Слугу народу” нардепа Куницького в центрі Харкова, прямо на Сумській, зупинили патрульні за порушення купи правил дорожнього руху, включно з перевищенням швидкості. Але найбільший прикол у тому, що, як повідомляють медіа, Куницький “поспішав на виїзний комітет ВРУ з правоохоронної діяльності, де розглядались питання безпеки дорожнього руху в м. Харкові”. Пороблено”, – іронізує з цього приводу Тарас Шамайда.

Читайте також:
Терехов просить поліцейських з інших міст працювати в Харкові, бо місцеві патрульні знають авто, які “не можна зупиняти”, – нардепка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна