У Болгарії в ДТП згоріли 45 людей. Українців серед них не було

Громадян України немає серед постраждалих унаслідок аварії за участю автобуса біля Софії.

Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко у вівторок, 23 листопада.

“За інформацією болгарських правоохоронців, українських громадян немає серед постраждалих в аварії автобуса на заході Болгарії”, – написав Ніколенко на своїй сторінці у Twitter.

Раніше болгарські ЗМІ повідомили, що вночі на автомагістралі “Стума” в ДТП потрапив туристичний автобус.Відомо, що автобус з македонськими номерами в’їхав через прикордонний пункт пропуску “Капітан-Андреєво” на болгарсько-турецькому кордоні невдовзі після 21:00. Він прямував зі Стамбула в Скоп’є.
Аварія сталася на автомагістралі близько 03:00 за місцевим часом поблизу села Боснек на південний захід від столиці Софії.
Щонайменше 45 людей загинули внаслідок ДТП. За деякими даними, загинули 46 людей. В автобусі їхало 52 особи. Серед загиблих – 12 неповнолітніх. Тіла загиблих згоріли до невпізнання, тому ідентифікувати їх буде складно. З кожного тіла буде взято зразок ДНК.

Читайте також:
У Румунії перекинувся автобус з українськими дітьми

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна