На КПВВ “Чонгар” та “Каланчак” планують побудувати автостанції, – Верещук

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук анонсує, що на КПВВ “Каланчак” та “Чонгар” будуть доступні регулярні перевезення у 2022 році.

Про це вона заявила під час свого робочого візиту в Херсонську область, інформує у вівторок, 23 листопада, пресцентр відомства.

“ДП Мінреінтеграції вже вирішує питання розміщення автостанції на КПВВ “Чонгар” та “Каланчак” та налагодження автобусного сполучення від сервісних зон КПВВ на тимчасово окупованій території та виїзду з неї. Віце-прем’єр-міністр зазначила, що наразі розглядається можливість придбання чотирьох електромобілів для зазначених КПВВ, які перевозитимуть людей”, – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що відомство готове оголосити конкурс на придбання електромобілів у січні, у зв’язку з чим очікується, що до лютого питання перевезення буде вирішено.

Читайте також:
На адмінмежі з Кримом більше немає митниці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна