Данілов та представники МОУ й ОП беруть участь у безпековому форумі в Галіфаксі

Секретар РНБО України Олексій Данілов бере участь у роботі безпекового форуму в Галіфаксі (Канада), де зокрема проводить двосторонні зустрічі.

Про це вранці 29 листопада повідомила пресслужба Радбезу.

“Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов на чолі української делегації бере участь у роботі Галіфакського безпекового форуму (Канада). У рамках роботи форуму секретар РНБОУ (…), заступник керівника офісу президента України Роман Машовець та заступник міністра оборони України Анатолій Петренко обговорили безпекову ситуацію навколо українських кордонів з міністеркою національної оборони Канади Анітою Ананд”, – зазначено в повідомленні.

Відомо, що секретар РНБО України візьме участь в одній із сесій у рамках форуму, який триватиме 19-21 листопада та “обміняється думками щодо безпекової ситуації в Україні і світі з керівниками безпекових органів країн-учасниць форуму”.

Читайте також:
“Візьміть по два-три біженці собі додому”: Данілов жорстко відповів фракції Бундестагу на пропозицію відправити мігрантів до України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна