Волонтера Павла Кащука депортували з Грузії

Волонтера, засновника волонтерської організації Combat-UA та проєкту InfoCar.ua Павла Кащука депортували з Грузії, не дозволивши в’їзд в цю країну.

Про це він повідомив у п’ятницю, 19 листопада.

“Бувай, Саквартелло (або Грузія)! Напевно, не назавжди… Хоча бажання повертатися немає… Довгоочікуваний відпочинок закінчився надто швидко, ще в аеропорту. Летимо додому, дякую, що хоч не в Ростов (від душі). “Совок” у цій країні, на жаль, не був переможений і, схоже, повністю відродився”, – написав Кащук на сторінці у фейсбуці.

Волонтер їхав у Грузію з метою відпочинку на три ночі.

За його словами, документи про відмову у в’їзді та паспорт пообіцяли повернути в Києві.

Причину, чому Кащука не впустили в Грузію, в аеропорту не озвучили.

Разом з тим, в коментарях до допису Кащука у ФБ журналіст Бутусов припускає, що у цій відмові в’їзду може бути присутній російський слід.

“Не виключено, що тебе Росія внесла в список розшукуваних осіб через участь у війні, без Інтерполу, згідно з міждержавним погодженням. І грузини вирішили не псувати відносини й просто вислати”, – прокоментував Бутусов.

Читайте також:
Журналістів Дмитра Гордона та Алесю Бацман депортували з Грузії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна