Під час транспортування загиблого бійця 24-ї бригади для поховання на Львівщину в Пирятині помер молодший сержант Геннадій Писаренко

Під час транспортування загиблого бійця 24-ї окремої механізованрої бригади ЗСУ Віталія Павлиська для поховання на Львівщину в Пирятині помер молодший сержант Геннадій Писаренко, який супроводжував тіло.

Про це у середу, 10 листопада, повідомила радниця голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа.

“Під час транспортування тіла загиблого захисника України із району ООС у Львівську область на заправці у місті Пирятин помер наш земляк, молодший сержант ЗСУ Геннадій Писаренко. Це дуже психологічно скаладна робота – повертати додому загиблих героїв”, – написала у ФБ Губа.

Водій Геннадій Писаренко був військовослужбовцем контрактної служби, брав участь у гуманітарному проєкті Управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ “Евакуація 200” , який займається перевезенням загиблих бійців, пише сайт “Вголос”.

Надзвичайна подія трапилась 9 листопада, близько 21:10, поблизу міста Пирятин Полтавської області. Геннадію Писаренку раптово стало погано. Він зупинив авто на одній із АЗС. Коли вийшов на вулицю з автівки, то знепритомнів і помер.

За попередньою інформацією, причиною смерті стала гостра серцева недостатність.

Читайте також:
На Луганщині під мінометним обстрілом загинув сержант Віталій Павлисько із 24-ї бригади

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна