Верещук хоче брати участь у засіданнях ТКГ

Кандидат на посаду віце-прем’єра – міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук планує брати участь у Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо Донбасу, а питання про можливе її керівництво адресує президентові України Володимиру Зеленському.

Про це Верещук заявила на пленарному засіданні у четвер, 4 листопада, відповідаючи на запитання народних депутатів.

“Я планую брати участь. Щодо мого головування, це питання до вищого політичного керівництва держави”, – сказала Верещук.

Як відомо, Олексій Резніков 1 листопада 2021 року подав заяву про відставку з посади віце-прем’єра – міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Він обіймає посаду першого заступника голови Української делегації у Тристоронній контактній групі з 5 травня 2020 року. З червня 2021 року заміщає голову Української делегації Леоніда Кравчука, який проходить реабілітацію після операції на серці.

Читайте також:
Україна в ТКГ підтримує повернення до очних зустрічей, але не в Мінську

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна