Мінкульт вніс ще 32 російських артистів до списку осіб, які загрожують нацбезпеці

Міністерство культури та інформаційної політики включило ще 32 діячів російської культури до списку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

Про це стало відомо з оновленого в середу, 3 листопада, списку, опублікованого на сайті міністерства.

Зокрема, до цього списку включено Павла Богомолова (1981 р.н.), Іллю Власова (1976), Михайла Разінкіна (1980), Анастасію Бакланову (1978), Романа Гусєва (1988), Костянтина Гапонова (1986), В’ячеслава Земляного (1947), Максима Шпаковського (1975), Андрія Фоміна (1970), Іллю Домбровського (1984), Юрія Котова (1963) та інших.

Законом України передбачено, що Держкіно України відмовляє у видачі або припиняє дію вже виданого державного посвідчення на право розповсюдження та демонстрації фільмів, зокрема, якщо одним із учасників фільму є фізична особа, включена до Списку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

Список діячів культури, дії яких становлять загрозу національній безпеці, налічує 258 осіб.

Читайте також:
Мінкульт вніс іще сімох культурних діячів РФ у список осіб, що становлять загрозу безпеці України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна