Протягом чотирьох днів українці згенерували в “Дії” мільйон COVID-сертифікатів, – Федоров

Українці за останні чотири дні в застосунку “Дія” згенерували 1 млн COVID-сертифікатів, їх загальна кількість уже сягнула 5 млн і продовжує зростати.

Про це повідомив віце-прем’єр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму телеграм-каналі в понеділок, 1 листопада.

“Застосунком “Дія” користуються 9 млн українців. Черговий рубіж подолали дуже швидко – за 10 днів. Такий зліт пов’язаний із COVID-сертифікатами”, – зазначив він.

Як відомо, уряд спростив отримання COVID-сертифікатів у “Дії”: тепер для цього не потрібен електронний підпис, зокрема “Дія. Підпис”, для якого потрібно було підтвердження особи за допомогою Photo ID.

Читайте також:
Сервіс Military ID в додатку “Дія” дозволить військовозобов’язаним змінювати місце реєстрації без походу у військкомат, – Федоров

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна