ЦВК нагадала, як голосувати регіонам у “червоній” зоні

Запровадження червоного рівня епіднебезпеки в регіоні не вплине на проведення виборів, запланованих на неділю, 31 жовтня.

Про це повідомляє Центральна виборча комісія.

“Чи відбудуться вибори, якщо моя область — у червоній зоні? Цієї неділі вибори відбудуться у всіх запланованих округах, незалежно від зонування країни. Будь ласка, проголосуйте безпечно”, – зазначили в ЦВК.

У комісії нагадали, що на виборчу дільницю в неділю потрібно взяти паспорт, маску, антисептик та особисту ручку й дотримуватися дистанції.

Також у ЦВК наголосили, що якщо людина почувається зле, вона може проголосувати в окремій кабінці.

Як відомо, в неділю, 31 жовтня, відбудуться проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах № 184 (Херсонська область) та № 197 (Черкаська область), а також низка місцевих виборів до міських, селищних, сільських рад і відповідних голів.

Станом на 28 жовтня вісім областей перебувають на червоному рівні епіднебезпеки, із 30 жовтня до них мають доєднатися Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Хмельницька та Чернігівська області.

Читайте також:
В Україні ще сім областей переходять до “червоної” зони карантину

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна