На фронті – друга втрата за два дні. Окупанти вбили військового ЗСУ

У районі проведення операції Об’єднаних сил внаслідок обстрілу з боку гібридних російських військ зазнав поранення і загинув український військовослужбовець.

Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу ООС в середу, 27 жовтня.

Відомо, що поблизу Гранітного окупанти здійснили два обстріли з артилерії калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм.

В напрямку Луганського ворог двічі вів вогонь, використовуючи гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети. Біля Новотошківського противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї.

В бік Новолуганського найманці застосували ручні протитанкові гранатомети.В районі Лебединського обстріли велися з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.Неподалік Широкиного ворог відкривав вогонь з станкових протитанкових гранатометів.

Крім того, біля Гранітного російські найманці за допомогою безпілотного літального апарату здійснили скидання невідомих вибухових пристроїв.

“Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець дістав поранення, несумісне з життям”, – повідомили в штабі.

Читайте також:
Під артобстрілом біля Гранітного загинув воїн 93 омбр Георгій Халіков. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна