На Хортиці встановили меморіальну дошку загиблим на Донбасі військовим

У Запорізькій області на острові Хортиця відбулося відкриття меморіальної дошки загиблим на сході України бійцям.

Про це інформує служба зв’язків з громадськістю 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр”.

Розташована вона біля алеї дубів, висаджених у 2018 році в пам’ять про загиблих у Антитерористичній операції, і містить інформацію про локацію.

У заході взяли участь вісім родин військовослужбовців, а також ветерани та волонтери. Серед них − мати загиблого Артема Ревуцького з 93-ї бригади.

Сержант Ревуцький – доброволець, командир відділення – загинув 29 серпня 2014 року під час виходу з Іловайського котла на дорозі в районі с. Новокатеринівка.

2 вересня тіло Ревуцького разом із тілами 87 інших загиблих було привезено до запорізького моргу. Був упізнаний бойовими товаришами та родичами.

У 2018 році на острові Хортиця була висаджена велика алея дубів. Саджанці дерев закупили литовські волонтери і передали українській стороні.

Читайте також:
У Києві на проспекті Бандери відкрили “загублений” пам’ятний хрест на честь захисників України. ФОТОРЕПОРТАЖ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна