У Києві почався саміт Україна-ЄС

У Києві розпочався двадцять третій Саміт Україна – Європейський Союз за участю президента Володимира Зеленського та керівництва ЄС.

Про це у вівторок, 12 жовтня, інформує пресслужба глави держави.

“Президент України Володимир Зеленський, президент Європейської ради Шарль Мішель і президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн розпочали засідання 23-го Саміту Україна – ЄС, який відбувається в Києві”, – йдеться в повідомленні.

Зранку керівники інституцій Європейського Союзу прибули до Маріїнського палацу, де зустрілися із президентом України.

“Радий вітати президентку Європейської комісії Урсулу фон дер Ляєн та президента Європейської ради Шарля Мішеля в Україні. Упевнений, сьогоднішній діалог у межах XXIII Саміту Україна – ЄС буде плідним і ще більше сприятиме інтеграції України до європейської спільноти”, – йдеться у дописі на офіційній твіттер-сторінці Зеленського.

У межах саміту заплановане підписання низки угод між Україною та Європейським Союзом. Також за його результатами буде ухвалено спільну заяву.

Читайте також:
На саміті Україна-ЄС підпишуть угоду про “відкрите небо”, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна