У Росії від отруєння контрафактним алкоголем померли 34 людини

У Російській Федерації кількість померлих унаслідок уживання контрафактного алкоголю в Оренбурзькій області зросла до 34.

Про це інформує “Радіо Свобода”.

У лікарнях перебувають 24 пацієнти з отруєнням алкоголем. Із них семеро – в тяжкому стані, ще четверо – на штучній вентиляції легень.

“У місті Орськ, де продавався смертельно небезпечний алкоголь, вулицями пересуваються автомобілі з гучномовцями, попереджаючи про небезпеку спиртних напоїв не тільки в пластикових, а й у скляних пляшках”, – ідеться в повідомленні.

Влада регіону організувала продаж продуктових наборів в обмін на алкогольну продукцію, куплену раніше.

Про масове отруєння контрафактним алкоголем мешканців кількох населених пунктів Оренбурзької області РФ стало відомо 7 жовтня (у день народження президента РФ Володимира Путіна). Підроблену алкогольну продукцію люди придбали у місті Орськ.

Аналізи показали наявність в організмі померлих чистого метанолу – смертельної отрути.

Порушено кримінальну справу. В рамках розслідування затримано дев’ятьох осіб.

Читайте також:
У Росії повернули систему витверезників, яку ліквідували в 2011 році

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна