Правоохоронці назвали попередню причину смерті депутата Полякова

За попередніми даними, народний депутат Антон Поляков помер внаслідок гострої коронарної недостатності.

Про це в п’ятницю, 8 жовтня, повідомляє офіс генерального прокурора.

“За результатами розтину, смерть народного депутата України настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує результати інших судово-медичних досліджень”, – йдеться у повідомленні.

Напередодні генеральний прокурор Ірина Венедіктова повідомила, що розтин померлого депутата Антона Полякова відбудеться у найближчі години.
“Уночі помер народний депутат Антон Поляков. Його в непритомному стані виявив наряд патрульних в автомобілі таксі, який зупинили через порушення правил дорожнього руху. «Швидка» не змогла його реанімувати. Всі цінні речі, документи та грошові кошти залишились при ньому”, – ідеться у повідомленні.

За словами водія, він взяв пасажира за кілька хвилин до того біля зупинки громадського транспорту в Дніпровському районі Києва, після цього його почало нудити в машині.

Як писала “Новинарня“, в ніч на 8 жовтня 2021 року народного депутата Антона Полякова виявили у непритомному стані на задньому сидінні автомобіля таксі, який зупинили працівники патрульної поліції через порушення ПДР. За словами водія таксі, за кілька хвилин до того, пасажир сів в машину біля зупинки громадського транспорту у Дніпровському районі, після чого останньому стало зле та почалася нудота. Працівники поліції викликали швидку допомогу, проте проведені ними реанімаційні заходи результату не дали, чоловік помер.
При потерпілому виявлені та вилучені цінні речі, документи, мобільний телефон та грошові кошти.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «Природна смерть».

Читайте також:
У Києві напали на народного депутата Полякова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна