У Сєвєродонецьку 14 жовтня проведуть військовий парад

У Сєверодонецьку Луганської області в День захисників та захисниць України – 14 жовтня – відбудеться військовий парад і виставка військової техніки .

Про це інформує пресслужба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

“Проведення комплексу обласних меморіальних, урочистих та святкових заходів заплановано на 14 жовтня у Сєверодонецьку. Головною подією стане військовий парад та виставка військової техніки. Також відбудуться богослужбові відправи-молебні та молитовне вшанування пам’яті загиблих захисників і захисниць незалежності і територіальної цілісності Української держави”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за фінансової підтримки держави у Льодовому палаці відбудеться святковий концерт академічного фольклорно-хореографічного ансамблю “Славутич” (Дніпропетровська область).

ГО “Асоціація ветеранів війни, учасників бойових дій та волонтерів АТО” та її осередки проводять підготовка до автопробігу до смт Марківка.

Загалом у області запланували проведення понад 90 заходів за участю понад 12 тисяч осіб.

Читайте також:
У Сєвєродонецьку відкрили пам’ятник 73 загиблим на Донбасі військовим медикам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна