Ощадбанк востаннє продовжив дію платіжних карток переселенців

Ощадбанк повідомив про останнє продовження дії платіжних карток внутрішньо переміщених осіб – до 1 січня 2022 року.

Про це повідомляє пресслужба банку у вівторок, 5 жовтня.

“Картки Ощадбанку внутрішньо переміщених осіб, що обслуговуються за тарифним пакетом “Мій рахунок”, термін дії яких спливає під час карантину (до 31.12.2021), не будуть блокуватись до 1 січня 2022 року”, – пояснили у фінустанові.

Починаючи з 1 січня 2022 року Ощадбанк припинить автоматичне продовження терміну дії платіжних карток ВПО.

У банку нагадали, що продовжують перевипуск карток за графіком та доставляють їх до відділень.

“Якщо ви отримали SMS від Ощадбанку, то перевипущена картка вже у відділенні. Дату та час, коли її потрібно забрати, зазначено в тексті SMS.

Якщо ви не змогли забрати нову картку у відділенні, ви зможете знімати кошти та розраховуватись старою карткою тільки до 31 грудня 2021 року (включно)”, – додали в Ощадбанку.

Треба нагадати, що раніше Ощадбанк продовжував дію платіжних карток внутрішньо переміщених осіб до 1 березня 2021 року, потім – до 1 травня 2021 року, а потім ще раз – до кінця літа і до жовтня.

Читайте також:
Зеркаль про негативне рішення апеляції в Парижі щодо активів Ощадбанку в Криму: звикаймо до повільності міжнародного судочинства

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна