Шукали зброю і затримували злочинців: на Київщині пройшли змагання службових собак

У місті Вишгород Київської області на базі військової частини 3027 Національної гвардії України відбулись змагання кінологів за першість Північного оперативно-територіального об’єднання.

Про це в четвер, 30 вересня, повідомляє “Укрінформ”.

У заході взяли участь 13 кінологів разом зі службовими собаками.

Тварини виконували вправи у двох категоріях: собаки-детектори (пошук зброї, вибухових речовин та набоїв в транспорті та приміщеннях) та розшукові собаки (виконання вправ загальної слухняності, подолання смуги перешкод, затримання умовного злочинця, вибірка речей та людей.

НГУ собаки 1 НГУ собаки 2 НГУ собаки 3 НГУ собаки 4 НГУ собаки 5 НГУ собаки 6 НГУ собаки 7 НГУ собаки 9 НГУ собаки 10 НГУ собаки 11 НГУ собаки 12 НГУ собаки 13
<
>

На змаганнях були присутні й двоє титулованих чотирилапих гвардійців, які вже мають досвід у схожих заходах – собаки на ім’я Брайс і Гром.

Вони вже мають здобутки на різних всеукраїнських та регіональних змаганнях.

Читайте також:
На Донеччині нацгвардійці з собакою Ірен затримали вбивцю


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.