Цьогорічний турнір з кросфіту “Звитяга ВМС” присвятять пам’яті морпіха-розвідника Івана Сакаля

 

Військово-морські сили ЗС України запрошують до участі в 12-му турнірі “Звитяга ВМС-2021”, який цього року присвятять пам’яті розвідника морської піхоти Івана Сакаля.

Захід відбудеться 9 жовтня в Одесі на стадіоні “Динамо”.

“Захід покликаний мотивувати військовослужбовців до здорового способу життя й покращення своєї фізичної підготовки”, – акцентують організатори.

Турнір засновано у 2015 році і спочатку він був доступний виключно для військовослужбовців. З часом проєкт розширився. Нині участь у змаганнях можуть взяти як діючі військовослужбовці, курсанти військових спеціальностей, так і ветерани АТО/ООС та цивільні громадяни.

Зібрані з реєстрації учасників змагань кошти будуть направлені на закупівлю тренажера Concept 2 для однієї з бойових частин ВМС ЗС України.

Зареєструватися для участі у змаганнях можна за посиланням на сайті navysport.org.

Як інформувала “Новинарня“, 1 травня 2019 року під час обстрілів російськими окупантами поблизу Новотроїцького Іван Сакаль отримав кульове поранення, п’ять днів був у комі. 6 травня о 10:45 помер в обласній клінічній лікарні у Дніпрі.

Читайте також:
У Львові попрощалися з розвідником морської піхоти Іваном Сакалем. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна