У Львові поліція затримала підозрюваного в убивстві мера Симеїза Кирила Костенка

 

У Львові правоохоронці затримали підозрюваного в убивстві міського голови Сімеїза Кирила Костенка, що трапилося в 2013 році.

Про це в четвер, 23 вересня, інформує пресслужба Національної поліції України.

“Львівські поліцейські затримали чоловіка за вбивство мера селищної ради АР Крим у 2013 році”, – йдеться в повідомленні.

У поліції не вказали, про чиє вбивство інформують, проте опис обставин злочину свідчить про те, що мова саме про розстріл мера Сімеїза Кирила Костенка.

Подія сталася у лютому 2013 року. Тоді невідомий розстріляв автомобіль, в якому перебував міський голова. Згодом правоохоронці знайшли зброю та спалене авто, яке кілер викрав напередодні.

Поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився мешканець Львова. Щоби уникнути відповідальності, зловмисник покинув територію України, і його оголосили в розшук.

Декілька днів тому поліція отримала інформацію про перебування розшукуваного на території Львівщини. 21 вересня чоловіка затримали.

Під час обшуків поліцейські вилучили різну зброю та набої різного калібру, підроблені документи, видані на ім’я громадянина іншої країни, та “чорнові” записи.

За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами розпочато кримінальне провадження. Тривають слідчі дії, перевіряється причетність затриманого до вчинення інших злочинів.

Читайте також:
ДБР не виключає версію умисного вбивства судді Писанця

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна