Із зав’язаними очима: повернувшись із фронту, батько-солдат зробив сюрприз синові у школі. ВІДЕО

 

У Рівному військовослужбовець, який повернувся із зони ООС, влаштував синові сюрприз у школі. Боєць 108-го гірсько-штурмового батальйону 10-ї бригади Володимир Боднар прийшов на урок “Я досліджую світ” до учнів НВК №26. Його синові Данилу зав’язали очі та вчили накладати пов’язку, а “пацієнтом”, поки малий не бачив, став батько-воїн.

Таку постановку допомогла організувати керівниця ГО “Рівне-Такмед” Тетяна Воронцова. Ідею “таємної зустрічі” батька з війни запозичили з відомого американського відео.

Як повідомляє “Суспільне“, боєць 108 огшб Володимир Боднар відбув на передовій уже сім ротацій, чотири останні – як старший на позиції.

“Я вчора (16 вересня), коли виїжджав додому, написав дружині Тані повідомлення, що повертаюся. Хоча серце стискалося, бо там дім і сім’я, а тут – побратими, уже теж як рідні”, – розповів Боднар.

Нинішнє повернення він вирішив зробити особливим для сина. Заручився допомогою громадської організації “Рівне-Такмед”, яка організовує у школах уроки домедичної допомоги.

“Є ж відео, як у всіх країнах світу повертаються ветерани до своїх сімей. Тож хотілося, щоб і українське таке відео було, і саме в Рівному, де в нас дійсно багато є людей, які підтримують військовослужбовців, наші Збройні сили, ветеранів. Щоб вони знали, що в них є тил”, – зазначила Тетяна Воронцова.

Учень 3-Б класу Рівненського НВК №26 Данило Боднар якраз стояв біля дошки із зав’язаними очима, Воронцова вчила його накладати пов’язку при кровотечі. В цей час у клас тихо зайшов військовослужбовець у камуфляжі. Данило наклав джгут на руку невідомому – не однокласнику Артему, а батькові.

Відео:

“Артем стояв так біля мене. Я накладаю, накладаю, відкриваю очі – і бачу вже не Артема, а тата. Він біля мене стоїть. Казав, що в жовтні приїде, а приїхав у вересні”, – поділився враженнями після несподіваної зустрічі Данило Боднар.

Емоції сина й тата були надзвичайними.

У коментарі журналістам Володимир Боднар зізнався, що бажання повернутися на фронт часто виникає раптово. Втім, цього разу він прагне побути вдома принаймні пів року.

Читайте також:
З району ООС повернулися 72-га бригада та 54-й розвідбатальйон. Ротація була з втратами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна