На Миколаївщині винищувачі ЗСУ виконали пуски ракет “повітря – повітря”. ФОТО

 

У Миколаївській області триває льотно-методичний збір з метою підготовки екіпажів тактичної авіації шляхом опанування та удосконалення тактичних прийомів бойового застосування по повітряних та наземних цілях з урахуванням досвіду Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.

Про це інформує служба зв’язків з громадськістю повітряного командування “Центр”.

Під час практичної фази екіпажі виконали польоти та бойові стрільби на винищувачах Су-27 та МіГ-29.

Зокрема, авіатори бригад тактичної авіації повітряного командування “Центр” здійснили практичні пуски авіаційних керованих ракет класу “повітря — повітря”.

Пвк Центр 3 Пвк Центр 2 Пвк Центр 4 Пвк Центр 5 Пвк Центр 6 Пвк Центр 7 Пвк Центр 8 Пвк Центр 9 Пвк Центр 10 Пвк Центр 11
<
>
Фото: служба зв’язків з громадськістю повітряного командування "Центр"

Цьогоріч молоді льотчики-випускники Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба вкотре виконали пуски ракет та вдосконалили практичний досвід і спроможності на бойових літаках вдень та вночі.

Щороку військові льотчики виконують практичні пуски ракет для подальшого заступу на бойове чергування у системі протиповітряної оборони держави й виконання завдань за призначенням.

Нині льотний склад готується до наступного етапу – бойової роботи авіації по наземних цілях із комплексним застосування бортового озброєння.

Читайте також:
Військові провели дозаправку під час польоту фронтових бомбардувальників Су-24М. ВІДЕО


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.