Російські окупанти запустять електрички для перевезення мешканців ОРДЛО на голосування на виборах до Держдуми

 

Російські окупанти на період голосування на виборах до Держдуми запустять електрички для перевезення мешканців ОРДЛО в Росію.

Про це інформує “Східна правозахисна група” у фейсбуці.

Із 17 по 19 вересня окупанти запустять електрички для швидкого підвезення мешканців ОРДЛО на станцію Успенська. Там вони будуть пересідати в автобуси і слідувати в Матвєєво-Курганський район Ростовської області РФ.

Правозахисники наголошують, що таким чином окупанти планують збільшити кількість тих, хто проголосує на виборах до Держдуми.

Електричка курсуватиме що дві години. Списки на перевезення складають так звані “інформаційні центри” окупантів.

Окупаційні ЗМІ повідомляють, що 17-19 вересня буде організовано залізничне сполучення до станції Успенська з міст Ясинувата, Макіївка, Харцизьк, Зугрес, Іловайськ і Амвросіївка.

Раніше маріонетковий ватажок окупованих Росією районів Донецької області (ОРДО) Денис Пушилін заявив, що голосуватиме на майбутніх виборах депутатів державної Думи Російської Федерації, ймовірно через “російський портал держпослуг”.

Як інформувала “Новинарня“, 8 вересня Верховна Рада України звернулася до міжнародної спільноти зв’язку із незаконною підготовкою виборів у Держдуму Російської Федерації в окупованій АР Крим і Севастополі та із залученням до голосування мешканців ОРДЛО.

Читайте також:
Зеленський каже, що мешканці ОРДЛО та Криму можуть голосувати на “виборах” до російської Держдуми, – речник

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна