У Житомирі провели чемпіонат ДШВ з кросфіту: в якій бригаді десантники найсильніші

 

У Житомирі відбувся відкритий чемпіонат з функціонального багатоборства – кросфіту – серед збірних команд Десантно-штурмових військ Збройних сил України та місцевих спортивних клубів.

Змагання тривали у суботу, 11 вересня, в День фізичної культури і спорту.

Десантно-штурмові війська представляли шість збірних команд з п’яти бойових бригад та навчального центру. Також у чемпіонаті марунових беретів взяли участь місцеві команди Житомира та Одеси – збірні команди окремого розвідувального батальйону ДШВ, курсантів Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова та Військової академії м.Одеса, а також місцевих спортивних клубів.

Фото: пресцентр КДШВ

Під час урочистого відкриття командувач Десантно-штурмових військ ЗС України бригадний генерал Максим Миргородський звернувся до учасників чемпіонату.

“Кожен з Вас пройшов важкий шлях тренувань до початку чемпіонату. Бажаю кожному учаснику та кожній команді незламної волі до перемоги, терпіння, і кожній команді залишатися Завжди Першими!”, – цитує Миргородського пресслужба Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Фото: пресцентр КДШВ

За умовами чемпіонату, командам необхідно було виконати чотири комплекси: естафету на швидкість – 21 підтягування, 15 бурпі з перестрибуванням тумби (60 см), 9 трастерів з диском (20 кг.), виконати найбільшу кількість повторень жиму штанги лежачи (100 кг.), AMRAP (синхронний прес, присідання з 80 кг покришкою, віджимання від підлоги), Air assault bike, гребний тренажер тощо.

Фото: пресцентр КДШВ

Вправи необхідно було виконати за певний проміжок часу.

За підсумками змагань призові місця розподілили так:

  • “золото” здобули десантники 81-ї окремої аеромобільної бригади;
  • “срібло” отримала команда 95-ї окремої десантно-штурмової бригади;
  • “бронза” дісталася воїнам 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади ДШВ ЗС України.

Переможців та учасників чемпіонату було відзначили кубками, медалями, цінними подарунками, спортивним інвентарем та грошовими преміями.

Читайте також:
У Миколаєві вшанували пам’ять загиблих військових виконанням складного кросфіт-комплексу Murph. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна