УС СЦКК показала наслідки мінометних обстрілів Красногорівки. ФОТО

 

У вівторок, 31 серпня, із 14:35 до 15:25, російсько-окупаційні війська з напрямку тимчасово окупованої Старомихайлівки здійснили обстріл із застосуванням міномета калібру 120 мм і протитанкової гармати МТ-12 Красногорівки Донецькій області.

Як повідомила пресслужба штабу ООС, унаслідок обстрілу були зафіксовані характерні розриви в полі в безпосередній близькості від житлових будинків.

Красногорівка обстріл 1 Красногорівка обстріл 2 Красногорівка обстріл 3 Красногорівка обстріл 4 Красногорівка обстріл 5 Красногорівка обстріл 6
<
>
Фото: пресслужбі штабу ООС

Українська сторона СЦКК заявила про обстріл з боку збройних формувань Російської Федерації мирних населених пунктів уздовж лінії розмежування із застосуванням заборонених п. 2 доповнення до Комплексу заходів з виконання Мінських угод від 12.02.2015 видів озброєння, які несуть пряму загрозу життю і здоров’ю мирного населення.

Зазначені дії збройних формувань Російської Федерації свідчать про небажання дотримуватися режиму припинення вогню та наражають місцеве населення на небезпеку.

Про всі порушення режиму припинення вогню Українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ.

Читайте також:
Загиблі серпня 2021: дев’ять облич героїв


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.