Збірна України знову не втримала перемогу в матчі проти Казахстану

 

Збірна України не змогла втримати перемогу у важкому поєдинку відбору на чемпіонат світу-2022 в Астані зі збірною Казахстану. Підсумковий рахунок – 2:2.

Здавалося, що переможний гол українські футболісти забили на 90+3-й хвилині. На добиванні відзначився дебютант збірної, форвард донецького “Шахтаря” Данило Сікан.

Але вже після цього на 90+6-й хвилині Андрія П’ятова пробив півзахисник господарів Руслан Валіуллін.

Як і на 74-й хвилині, його не встиг накрити правий захисник київського “Динамо” Олександр Караваєв (тоді рахунок став 1:1).

Левову частку зустрічі гості вигравали після швидкого м’ячі Романа Яремчука з “Бенфіки”, який відзначився вже на 2-й хвилині.

Варто зазначити, що це був перший матч збірної на чолі з в.о. головного тренера Олександром Петраковим.

“Синьо-жовті” не виправдали покладених на них сподівань, хоча і значно перевершили азіатів за статистичними показниками (удари – 25:11, удари в площину воріт – 9:6, володіння м’ячем – 60:40%).

Відтак у четвертому поспіль матчі кваліфікації катарського ЧС-2022 Україна грає внічию: перед цим із Францією на виїзді, з Фінляндією і Казахстаном вдома було зафіксовано результат 1:1. Тепер – також малоприємні 2:2.

Наступний матч відбору Україна проведе в Києві 4 вересня проти чинних чемпіонів світу, збірної Франції.

Казахстан – Україна – 2:2
Голи: Валіуллін, 74, 90+6 – Яремчук, 2; Сікан, 90+3
Склад збірної України: П’ятов, Миколенко, Матвієнко, Забарний, Караваєв, Соболь (Сікан, 82), Зінченко, Сидорчук (Шапаренко, 75), Ярмоленко, Буяльський (Маліновський, 59), Яремчук (Циганков, 58)
Попередження: Покатілов – Миколенко, Зінченко )пропустить наступний матч)

Читайте також:
Андрій Ярмоленко у збірній перейшов на українську мову. ВІДЕО ПРЕСКОНФЕРЕНЦІЇ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна