Поліцію Буковини очолив полковник Руслан Дударець

 

У середу, 1 вересня, в обласному центрі представили нового начальника Головного управління Нацполіції Буковини. Ним став полковник поліції  Руслан Дударець.

Про це інформує пресслужба Чернівецької обласної ради.

“У Чернівцях представили нового керівника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області. Начальником став полковник поліції Дударець Руслан Миколайович. Представлення відбулося за участі голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка, керівників інших правоохоронних структур Буковини та представників місцевої влади”, – йдеться у повідомленні.

Руслан Дударець народився 13 серпня 1979 року у селі Селичівка Київської області. У 2000-му році закінчив Національну академію внутрішніх справ України, у 2009 році – магістратуру Академії управління МВС за спеціальністю правознавство, кандидат юридичних наук, пише Zaxid.net.

З 2015 до 2017 року – заступник начальника головного слідчого управління – начальник управління Національної поліції України. З 2017 до 2021 року – заступник начальника головного слідчого управління – начальник управління організації роботи та методичного забезпечення Національної поліції України.

Згідно з електронною декларацією, яка опублікована на сайті НАЗК, чоловік мешкає із дружиною Дар’єю та донькою Софією. У сім’ї є житловий будинок площею 127, 5 метрів квадратних у селі Селичівка Київської області, який належить батькові Миколі Дударцю. У цьому ж населеному пункті володіє земельною ділянкою. Також має службову квартиру у Києві, площею 41 квадратний метр.

Правоохоронець володіє автомобілем Ford Foсus 2008 року випуску, який вартує понад 168 тисяч гривень. Також користується автомобілем ВАЗ 2121 1980 року випуску, який належить його матері Любові Дударець.

Руслан Дударець також володіє акціями ПАТ Хімтепломарш у кількості 2 тисячі. Номінальна вартість – 20 копійок. За рік роботи заступником начальника Головного слідчого управління він отримує 390 248 гривень. У готівці сім’я зберігає 400 тисяч гривень. Рахунків у банку немає.

Попередній начальник ГУ Нацполіції у Чернівецькій області Анатолій Дмитрієв пішов з посади 20 серпня.

Читайте також:
На Буковині продавали ліс із заповідної зони: прийшла СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна