На Донеччині військових 93 омбр запросили на свято першого дзвоника

 

У середу, 1 вересня, перші дзвоники пролунали в школах прифронтових сіл. Участь в урочистостях на Донеччині взяли також і військовослужбовці 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр”.

Про це інформує пресслужба 93-ї омбр у фейсбуці.

Захисники України вітали школярів, проводили уроки мужності, на яких розповідали про участь армії у становленні незалежності держави, дарували подарунки першачкам.

“Ми раді, що у нас є своя держава. І що ми можемо жити і навчатися під українським прапором”, – сказала в промові директорка школи села Гранітне Леся Коссе.

Фото: пресслужба 93-ї омбр

“Вітаємо школярів і вчителів з новим навчальним роком! Ми докладемо всіх зусиль, аби над вашими головами було мирне небо, і щоб жоден агресор не ставав на заваді дітям здобувати освіту в Україні”, – зазначили військові.

Школа 1 вересня 93 омбр 3 Школа 1 вересня 93 омбр 1 Школа 1 вересня 93 омбр 5 Школа 1 вересня 93 омбр 4
<
>
Фото: пресслужба 93-ї омбр

Читайте також:
Київський школяр розробив квадрокоптер-міношукач для розмінування Донбасу

Агресія Росії на сході України забрала життя щонайменше 240 дітей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна