Ветеранський бізнес IT BRO виборов гран-прі конкурсу Visa Elevator Pitch

 

Ветеранський бізнес IT BRO отримав гран-прі на конкурсі бізнес-ініціатив Visa Elevator Pitch.

Про це повідомив співзасновник IT BRO Олекса Коба у фейсбуці.

У конкурсі брали участь кілька сотень учасників з усієї України.

“У п’ятницю, 27 серпня, сто фіналістів могли презентувати свій проєкт п’ятьом експертам у бізнесі: Вірі Платоновій, Андрію Федоріву, Владиславу Бурді, Вікторії Тігіпко чи Гаріку Корогодському. Жоден із учасників та експертів не знав, із ким він зустрінеться, оскільки весь відбір відбувався рандомно.  Далі учасник мав 60 секунд, щоби розповісти про свій проєкт та в разі питань експерта – відповісти на них”, – розповіли представники  веб-студії.

Зазначається, що серед критеріїв оцінки бізнесу були ідея продукту, який втілює учасник, його переваги та особливості, бізнес-показники і доцільність реалізації у разі перемоги.

Команда експертів визнала проєкт IT BRO одним із найкращих, він отримає винагороду – 100 000 гривень на розвиток.

Довідково

IT BRO – це ветеранський бізнес, започаткований у 2018 році. Він складається з команди побратимів, що на комерційній основі надає послуги з розробки сайтів, додатків, дизайну та інших потреб замовників.
Також команда проєкту у вільний час навчає ветеранів і ветеранок АТО/ООС програмування і реалізовує соціальні ініціативи.

Читайте також:
В Україні створять електронний реєстр ветеранів

Бізнес-менторство для ветеранів: “війна продовжується на мирному фронті – за економічні переваги України”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна