ЗМІ опублікували відео ДТП “слуги народу” Трухіна, яке намагалися “приховати”

 

У розпорядженні журналістів “Української правди” з’явилося відео дорожньо-транспортної пригоди за участю “слуги народу” Олександра Трухіна, яке намагалися “приховати”.

Майже трихвилинне відео видання опублікувало в понеділок, 30 серпня.

На відео видно місце аварії, розбиті автомобілі та постраждалих осіб.

А також самого Трухіна – він у білій сорочці та темному піджаку. Нардеп спілкується з поліцейськими, забирає речі з понівеченої машини, підходить до постраждалого.

Також на місці помітні працівники ДСНС.

Під час зйомки місця аварії у журналістів виникла суперечка з поліцейськими – останні вимагали від представників ЗМІ залишити місце вчинення кримінального правопорушення і відійти з тієї частини дороги, де сталася аварія.

Правоохоронець заявив, що “обмежує журналістам доступ” і вимагає відійти на 15 м. Журналісти нагадали поліцейському, що він таким чином перешкоджає їм виконувати їхні професійні обов’язки.

Читайте також:
“Переносить важке з Банкової на Грушевського”: чому три десятки ЗМІ зняли новину про п’яне ДТП зі “слугою народу” Трухіним

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна