Посадовцям “Київпастрансу” вручили підозри через розтрату ₴13 млн

 

Слідчі Державної фіскальної служби оголосили про підозру службовим особам КП “Київпастранс” та “Дирекція по будівництву та утриманню об’єктів транспорту та допоміжної інфраструктури”.

Про це інформує пресслужба ДФС.

“Слідчим СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві за погодженням з прокурором офісу генерального прокурора оголошено про підозру громадянам України – службовим особам КП “Київпастранс” та “Дирекція по будівництву та утриманню об’єктів транспорту та допоміжної інфраструктури”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за попередньою змовою з директором однієї з ТОВ та іншими особами, зловживаючи своїм службовим становищем, шляхом видачі завідомо неправдивих офіційних документів по договору підряду на виконання робіт, укладеному між КП “Київпастранс” та ТОВ, здійснили розтрату коштів КП “Київпастранс” у розмірі 13 208 558,74 грн.

Запобіжний захід підозрюваним не обирався.

Читайте також:
ДБР затримала на хабарі одного з керівників Фіскальної служби – колишнього одіозного СБУшника

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна