Від обстрілу на Луганському напрямку загинув український військовий

 

Унаслідок ворожого обстрілу в зоні відповідальності ОТУ “Північ” (т. зв. Луганський напрямок) загинув український воїн, ще один дістав поранення.

Про це ввечері в понеділок повідомила пресслужба ОТУ “Північ”.

“Сьогодні, 30 серпня, збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл позицій українських захисників у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”. В результаті ворожого вогню один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, ще один дістав поранення”, – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що пораненого терміново евакуювали й доправили до лікувального закладу. Стан його здоров’я середнього ступеня важкості.

Командування Об’єднаних сил висловило щирі співчуття рідним та близьким полеглого захисника.

“Вогнем у відповідь українські військові припинили злочинні дії противника. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін”, – сказано в повідомленні.

За даними “Новинарні“, загиблий 30 серпня – дев’ята бойова втрата ЗСУ з початку місяця.

Читайте також:
У Запоріжжі попрощалися із розвідником 74 орб Андрієм Вискребцем. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна