Геращенка призначили радником міністра Монастирського в МВС

 

Радником міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського було призначено Антона Геращенка.

Це випливає з повідомлення, яке з’явилося на сайті Держприкордонслужби України ще 28 серпня.

У повідомленні зазначено, що “днями було проведено міжвідомчу нараду”, в якій “взяли участь перший заступник голови Державної прикордонної служби Сергій Сердюк, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко”.

Нагадаємо, що трохи менше місяця тому, 4 серпня, Кабінет Міністрів звільнив Антона Геращенка з посади заступника міністра внутрішніх справ.
Колишній нардеп від “Народного фронту” Антон Геращенко ще з харківських часів дуже близький до Арсена Авакова. В час, коли Аваков очолював МВС, Геращенко був спершу його радником, а потім заступником міністра.
Наступник Авакова Денис Монастирський був помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата Геращенка (у Верховній Раді 8-го скликання). Також Монастирський працював експертом з питань реформування правоохоронної та судової систем в аналітичному центрі “Український інститут майбутнього”, одним із засновників якого є Геращенко та який вважається близьким до структур Авакова.

Читайте також:
“Довідка для Киви, зі структури Геращенка”. Що відомо про Дениса Монастирського, який може очолити МВС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна